Weekend is over

Den här helgen har gått helt otroligt snabbt! Igår jobbade jag på förmiddagen, vilket egentligen inte var planerat men var endast 4,5 timma så det var knappt jobbigt samt alltid gött med lite extra pengar nu innan vi flyttar.

Igår efter jag jobbat åkte vi hem till mamma och pappa för middag, dock jobba pappa men mamma hade lagat mat. Så gott och komma hem och äta kallops då man själv inte kan eller orkar laga sådan mat som tar så långt tid (lat tjej haha)

Ajax fick stanna kvar hemma hos mamma och pappa medans jag och Tom åkte in till Scandinavium och kollade på handbolls EM. Så där träffade vi även på pappa och kollade på Sverige mot Holland.

Efter matchen åkte vi hem och Ajax fick sova över hos mamma och pappa eftersom mamma ville mysa med honom. Så inatt var vi hundfria och kunde sova lite längre. Var riktigt skönt att få sova ut men man saknade honom som bara den!

Idag har vi mest slappat, ätit lunch ute och hämtat hem Ajax. Träffade även mormor och morfar en snabbis vilket var väldigt roligt då man inte ses så ofta. Men snart är det julafton och då får man mysa ännu mer.

Älskade Göteborg ❤

Gillar

Kommentarer