Vill bara vara nära

Lilla älskade Elton, den lille pojken som gör att man får sova så lite. Idag var vi uppe och ammade cirka 02-03:15 sen vid 05:30 började han gnälla och äta lite smått på handen så misstänkte hunger. Gick därför upp och bytte blöja och skulle amma. Så fort jag la honom vid bröstet så somnade han. Försökte därför flera gånger lägga honom i babynestet men då började han gråta direkt. Så vi blev sittandes i soffan från 05:30-09:15. Är mindre skönt att sitta och sova i soffan. Ville inte gå bort från soffan då Elton sov så bra. Han slog även till med en pose på min mage. Kolla bilden här under. Visst är han söt?!

Idag blir han dessutom 4 veckor. Gud vad fort dessa veckor har gått och man har kommit in mer i rollen som förälder.

Då det blev väldigt många timmar mellan amningarna inatt så blev han direkt mätt på ett bröst. Var därför tvungen att pumpa det andra. Perfekt att spara mjölk i frysen för att ha om någon ska passa honom eller om Tom behöver mata.

Mamma och pappa kom även förbi för att lämna en vagga som man kan ha med sig om man ska iväg. Man fäller ihop den lätt och kan bära med den. Fick den av min bror och hans sambo som inte längre använde den. Tack ❤ . Så den är perfekt om man t.ex ska hem på middag hos någon.

#nouwautumnchallenge

  • Elton

Gillar

Kommentarer