Vilka namn ska Elton få?!

Dagarna fortsätter att gå och vi väntar fortfarande på mer svar om orsaken till Eltons sjukdom. Vi har gjort fler prover och även gjort ett nytt EEG men det är oförändrat. Det är dessutom inte någon förbättring med Eltons kramper och anfall så hans medicin har höjts och efter helgen ska vi utvärdera igen och eventuellt sätta in nya mediciner. Det enda man vill för Eltons skull är att man hittar någon medicin som ger effekt. Just nu utvecklas han inte och är inte som en 2 månaders bebis. Dock har han börjat se lite mer nöjd ut och är mer vaken. Ser nästan ut som han ler ibland och det värmer så mycket i mitt hjärta.

Idag tog vi oss äntligen i kragen och skickade in till skatteverket om namn. Just nu heter han bara Ericsson i alla system. Men idag fyllde vi i pappret och hans namn blir Elton Lundgren . Vi funderade på att kanske ha något mellannamn för att symbolisera något men vi valde att göra det enkelt och kort. Så han får Toms efternamn då vi troligtvis kommer gifta oss i framtiden och då ska vi ta hans efternamn.

Fick igår hem ett brev och såg att mitt jobb donerat en gåva till forskningen för epilepsi. Var så fint att jag fick ett par tårar. Så TACK för att ni bidrar till forskning ❤ .

  • Elton

Gillar

Kommentarer