Videos från dagens pass

Tänkte bjuda på två videos från dagens pass. Första videon är när Caroline visar en grym magövning med boll. Kör 20 sek , vila 10 sek (ett varv) och kör detta i 8 varv och det kommer brännas gött i magen efter. Tänk på att spänna magen och ha ner ländryggen i golvet under hela övningen.

Sen övning nr 2 är squathopp, min bror filmade näst sista varvet så man var lite trött och gick inte lika långt ner samt knäna kunde hamna lite snett, ajabaja!

 

Gillar

Kommentarer

Guest,
Jag kan inte gå ner så långt i varken utfall eller squ
tinafinis.blogg.se
Guest,
Jag kan inte gå ner så långt i varken squat eller utfall pga en korsbandsskada samt lite ömma knän över lag. Är väl därför jag inte får den träningsverk jag vill ha i baken.... Men jag förrsöker. Ska testa denna övning ni gör här, men tror inte mina ben klarar det. Hur länge kör ni? Sen har jag stora bekymmer med att få ner ländryggen i golvet när jag gör liknande rörelser som ovan. Sambon har fått "stå" på min mage ibland. Några tips?
tinafinis.blogg.se
rosachica
rosachica,
Du får se till att ta det försiktigt så du inte förstör knäna mer :) På just den övningen med utfall i smith kör vi först 20 sek sen 10 sek vila (ett varv) och så kör vi 4 varv per ben :) Jag har samma problem, testa lägg en viktplatta på magen för att få ner ländrygggen :)
nouw.com/rosachica
rosachica
rosachica,
Såg nu att det var squatshopp du fråga om, men här kör vi 20 sek vila 10 sek (ett varv) och detta kör vi 8 varv :) bra för kondition , spänst och styrka
nouw.com/rosachica
Guest,