Vi vann en resa!

Det är regn och äckligt väder hemma, fy för svenskt väder ibland. Just nu sitter dessutom Carro på flyget påväg till Kroatien, hur lyxigt? Hon kom dessutom hem från Australien för mindre än 1 vecka sedan. Hon får sola och bada åt mig :)

Till rubriken så vann ju jag och Carro förra året en resa och då drog vi till Bodrum i Turkiet i Juni. Blev 5 stjärnigt med all inclusive. Vem tackar inte nej till en resa i värmen? Så blev massa träning, sol, bad och god mat. Vi hade tur med vädret och var skönt att få komma bort en vecka. Vi började oftast dagen med lite konditionsträning, sen blev det frukost och massa häng på stranden. Självklart lunch osv, Sen var det inte ovanligt att det blev ett styrkepass innan middagen. Så vi hade att göra under dagarna.

På tal om tävling så var det en instruktör jag pratade med på gymmet i helgen. Och hon berättade att hennes dotter har vunnit 3 resor under 2 år. Bland annat resa till Kap verde, Grekland och i år vann hon 100.000 kr på solresor och ska åka med 6 pers till Bali. Vilken dröm!! Så snacka om att det kan vara värt att vara med och tävla.

Vad är den bästa vinsten du har vunnit?

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Trisiaa
Trisiaa,
Va kul att hon vann 😃
nouw.com/trisiaa