Vi är med i GT / Expressen

Som vissa av er kanske sett så är vi idag med i GT / Expressen. Det är en liten artikel om oss och Eltons resa. Det är lite tufft att läsa texten om hur sjuk Elton egentligen är. För det är inte så vi känner just nu, men med hans diagnos kan allt vända på en dag. Så för er som vill läsa artikeln så hittar ni den HÄR . Kan själv tycka att rubriken är lite hård även om den stämmer.

Jag vill även passa på att tipsa om min svägerska insamling till Elton. Ni kan läsa hennes text här längre ner, eller komma till hennes inlägg HÄR ! Det är nu de sista dagarna på insamlingen, jag har ingen aning hur mycket som kommit in ännu. Men snart får vi nog veta och då ska vi bland annat åka till Kom i kapp och köpa saker som är anpassade efter Eltons och hans behov. Jag vill säga tack till er alla som skänkt. Vi kommer uppdatera sedan med vad Elton får osv.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

C
C,
Hej!
Så hjärtskärande att läsa om lilla Elton som drabbats av det här ovanliga syndromet. Jag läste att ni inte visste om det finns någon med samma diagnos i Sverige, och jag ville bara berätta att jag arbetar som personlig assistent åt en brukare i tonårsåldern som har just denna sjukdom. Hen lever ett meningsfullt liv trots sin sjukdom. Hoppas det kan ge er lite hopp om framtiden! Många kramar.
rosachica
rosachica,
Hej 😊 det var detta jag hoppade på att kanske hitta fler med samma diagnos. Kan vara så att jag varit i kontakt med hens mamma. Vet nämligen med om en i tonåren. Om du vill får du gärna visa min blogg för dem så kan vi se om vi haft kontakt med dem 😊
nouw.com/rosachica
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229