Vi är inlagda på sjukhuset med Elton

Dagen man visste skulle komma men inte hoppades på att det var nu. Med Eltons diagnos är det vanligt att ha problem med luftvägarna. Igår var Elton väldigt hostig som han kan bli när han är förkyld. Elton har svårt att hosta upp slem så därför blir han lätt rosslig. Inatt var första gången på länge som han grät nästan 1 timma av panik då han hade svårt att andas. Han hostade som bara den samtidigt som han fick kväljningar. Tillslut lugnade det ner sig lite och han fick sova mellan oss i sängen.

På morgonen kändes det lite bättre. Han var fortsatt rosslig men inte så jag var orolig. Jag gick till gymmet och sedan när vi var påväg hem så tyckte jag Eltons andning var mer ansträngd. Det var då jag kände mig lite orolig. Tog tempen när vi var hemma och den visade 38.7.

Blev att ge Alvedon samt ringa till 1177 för att få rådgivning. De tyckte vi skulle åka in, sagt och gjort så gjorde vi det. Så först blev det akuten några timmar även om vi kom rakt in. Läkaren var lite orolig för lunginflammation men vi har inte fått svaret ännu då vi inte hann få det innan vi blev flyttade till avdelning. Så nu ligger vi inne med Elton  och han har fått inhalera ett par gånger samt fått lite kortison. Hans temp ligger just nu på 38.9 och alvedonen hjälper inte riktigt. Dock sover han så gott i sin säng just nu.

Jag vet inte alls planen för vad de ska göra eller kontrollera med Elton men det känns tryggt att ligga inne här i natt. Uppdaterar när jag vet mer ❤

Gillar

Kommentarer

efpaegnahjul
efpaegnahjul,
Lilla Elton, så underbart fin! All kärlek till honom.
nouw.com/efpaegnahjul