Vattenläcka i huset

Känns som vi haft rätt mycket otur senaste tiden. Förra helgen var det storm och började då läcka in vatten över ett fönster i vardagsrummet och även över vår altandörr. Det droppade in vatten och ner golvet. Vi var tvungna att ringa vårt försäkringsbolag och i onsdags kom det en besiktningsman för att kolla på skadan. Han skulle sedan rapportera till vårt försäkringsbolag och nu måste vi vänta cirka 1-2 veckor till innan vi får veta om försäkringen täcker skadan. Så innan dess kan vi inte börja reparera. Självklart började det läcka in massor inatt när stormen slog till igen. Så jag fick sova på soffan för att kunna byta ut handdukar och hålla koll så golvet inte blev förstört.

Jag hoppas verkligen att försäkringen täcker detta, men enligt besiktningsmannen var det osäkert. Man känner varför har man ens en försäkring då om saker inte täcker??!. Men hoppas att vi får hjälp för det är inga roliga pengar att lägga ut. Vi måste hitta orsaken i fasaden och reparera och sedan fixa väggen inne.

Vi har fått hänga handdukar i fönstret men de bli blöta direkt och droppar ner.

Igår tog jag över instagramkontot sammaolika för att folk skulle lära känna Elton lite bättre. Var så roligt att få dela med sig och få massa frågor att besvara. Vi fick även massa tips från andra föräldrar.

Jag tycker det är grymt med sociala medier då man kan få så mycket tips av andra. Såg bland annat en mamma som köpt Ikea´s babygym och ställt framför dotterns stol så hon kunde leka. Eltons farmor och farfar var på Ikea igår och de köpte då med sig ett sådant gym. Elton gillade det verkligen.

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Hoppas oturen vänder snart 😊 söt kille ni har!
nouw.com/bolmgren