Världens träningsvärk och nu jobb

När man sovit dåligt för att kroppen sakta men säkert gjort mer och mer ont under natten så vet man att man tränat bra. Mina ben gör så ont och det kunde inte kännas bättre, konstigt men sant!

Var dum nog att ta på mig ett par små skor när jag var på Casinot igår så har ett mindre skönt skoskav. Men blir på med plåster och bara bita ihop. Jobbar till 16:30 men sedan blir det träning, blir nog fokus på armar (om mina axlar tillåter de) och ska försöka på mig lite intervaller för att få bort träningsvärken i benen.


<

1,8 dl rågflingor
2 äggvitor
Halvt äpple
Hallon
lite mjölk

 

Gillar

Kommentarer

SabiinaIsNameless
SabiinaIsNameless,
Vilken underbar blogg du har :3 Sen undrar jag om du tycker att jag ska köra igång med "veckans blogg" eller inte S: har beslutångest ^^
nouw.com/sabiinaisnameless
evelinarou
evelinarou,
Vad gott det ser ut! :D
nouw.com/evelinarou
HallonMia
HallonMia,
Hejsan! Ville bara tipsa om att jag precis dragit igång en Veckans Blogg-tävling och allt du behöver göra är att kommentera det inlägget med "Jag är med". Ber om ursäkt på förhand ifall du inte gillar sånna här kommentarer :)
nouw.com/hallonmia
kattosh
kattosh,
hej. Vill du bli dagens blogg på min blogg, då kikar du in & skriver "jag är med". Lycka till! kramiis
nouw.com/kattosh
Guest,
Stuvade om lite i min träningsplanering idag då jag hade sådan fruktansvärd träningsverk i mina armar sen här om dagen (triceps o axlarna...) Även träningsverk i benen men det hjälper som du skriver att springa bort den. Men intervaller pallade jag inte, bara lite jogging tills det släpper :-) Bra blogg förresten!
tinafinis.blogg.se
kattosh
kattosh,
hej. Vill du bli dagens blogg på min blogg, då kikar du in & skriver "jag är med". Lycka till! kramiis
nouw.com/kattosh