Instagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgren

Världens bästa ämnesomsättning

Hunger finns inom mig just nu hela tiden, önska just nu att jag hade världens bästa ämnesomsättning så jag kunde äta 24/7. Tror något ligger och spökar i mig så kroppen behöver extra energi nu. Jobbade förut till 19 och tog sedan och åkte till gymmet för att träna. Har träningsvärk i hela kroppen samt någon jobbig förkylning. Så blev inte mycket styrka alls idag. Blev en ganska tuff PW med lutning som varierade i intervaller under 45 min. Sen körde jag armhävningar samt plankan med tabata. 

Kroppen sa sedan nej! och skrek efter mat. Tyvärr hade jag inte riktig middag hemma och spisen är på lagning så fick äta en stor portion kvarg till middag. Gott var det med men är långt ifrån mätt. Blir lite finncrips och caseinpudding snart. 

04:50 ringer klockan och då är det dags att dra till jobbet för min sista arbetsdag på Eriksberg 

kommer sista timmen vara på min nya anläggning i Majorna för att hämta nycklar, lära mig lite rutiner osv. För på fredag är det utbildning samt kickoff, sen på måndag börjar jag jobba i Majorna!

<

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229