Vad ska jag göra i framtiden?

Jag är väldigt väldigt nervös just nu, eller känner mer som en stress inombords. Något som är väldigt svårt att veta är vad man ska göra i framtiden. Vad vill man jobba med?! vad vill man plugga till? vill man ens plugga? Det är några av de frågorna som dyker upp i mitt huvud. Men jag har sökt skola till våren och imorgon får jag beskedet. Därför är jag väldigt nervös och är jobbigt att tänka tanken att gå från ett heltidsjobb till att bli student och knappt ha någon inkomst. Men det är bättre att göra de nu innan man blir för gammal och skaffar familj osv. Låter sjukt att ens tänka så men man måste blicka framåt när det gäller skola, jobb osv. 

Men jag har iaf sökt utbildning för att bli sjuksköterska och sedan i framtiden drömmer jag om att bli barnmorska. Känner mig stressad och trött inför detta så min energi är låg och med detta påverkas både min kost och träning tyvärr negativt. Igår satsade jag på min första vilodag på över en vecka samt idag körde jag ett ryggpass på jobbet. Var meningen att jag skulle träna på eftermiddagen men orken, viljan osv fanns inte där. Brukar nästan ALDRIG vara hemma en hel eftermiddag/kväll så kände att de kunde vara skönt.

Nu ska jag krypa ner i soffan med Elsas värld och sen kanske börja läsa en bok. Tror det är dags att väcka min hjärna om jag ska börja plugga!

>

>

Gillar

Kommentarer