Utskrivna från sjukhuset

Jag tänkte uppdatera hur allt gått med Elton. Natten till igår gick lite bättre med Eltons andning. Han sov fint hela natten förutom att han fick inhalera en gång för att han var rosslig.

När vi var på akuten så sa läkaren där att vi skulle bli inskrivna och Elton skulle få syrgas. Detta tyckte jag var lite jobbigt då jag tycker det är jobbigt att se bilder på andra barn med samma diagnos som Elton som får syrgas. De barnen ser så sjuka ut och jag har inte känt att Elton är där. Men hans syresättning var ändå okej så vi slapp syrgas på avdelningen. De blev mest inhalationer och att vi fick träffa en fysioterapeut för att få tips om att få loss slem.

Flera av läkarna som lyssnade på Eltons lungor tyckte han lät obstruktiv, dvs att hans luftrör va trånga. Men då inhalationen aldrig gav effekt så sa läkaren sen att det troligtvis är slem som är orsaken. Så vi fick som sagt träffa en fysioterapeut och vi kommer även få börja träffa en fysioterapeut på sjukhuset. De sa att habiliteringen där vi redan har kontakt med en fysioterapeut inte är så insatta på andning. Så nu kommer vi gå behöva gå på 2 olika ställen.

Eltons feber försvann igår och han fick lite lättare att andas och blev piggare. Så vi fick åka hem igår! Det var så skönt att få komma hem och som tur är så blev det bara 1 natt på sjukhuset.

  • Elton

Gillar

Kommentarer