Uppskattar mat som bara den...

... vid diet. 

Äter just nu enligt kostschema och håller ner på kalorierna men lägger fokus på att få i mig bra kolhydrater, fett och protein. Känner att det är dags att se lite resultat i träningen då jag alltid tycker att jag tränar hyffsat bra men vill se detta på kroppen med. Då är kosten nyckeln för att lyckas!

Men idag lördag har jag "ätardag" och fyller på lite extra för veckan och jag kan säga att jag njuter som bara den nu när jag äter. Är ganska nyttigt men större mängd och mer kalorier. Som idag åt jag bakat bröd till frukost men även massa annat. Väldigt gott när jag oftast äter gröt till frukost. Alla goa kolhydraterna gav mig grym energi när jag tränade förut. Blev först 15 min cross, sen 30 min GRIT strenght följt av lite ben, chins, crosstrainer igen samt utfallssteg på löpband och PW.

Här är en liten del av dagens middag, sen blir det färska räkor, aioli, kex, brieost, baguette osv med gladiatorerna! :D

Champinjoner som är fyllda, ena med creme fraiche med chili/paprika den andra franska örter samt en med Philadelphia med smak av vitlök. Sen bacon runt och in i ugnen.

 

Gillar

Kommentarer