Tyngdtäcke till Elton

Onsdag och denna vecka kommer nog springa förbi lika snabbt som alla andra veckor. Idag har jag fått jaga sjukhuset igen då jag kontaktade dem via 1177 förra måndagen. Ringde till kontaktpunkten och ärendet skulle läggas hos ansvarig läkare men ingen återkoppling har skett. Enligt tjejen på kontaktpunkten har de 2 dagar på sig att höra av sig. Så nu hoppas jag de hör av sig snart.

För någon vecka sedan skrev en kompis till mig att hennes pappa och hans sambo hade ett tyngdtäcke hemma som Elton kunde få. Så idag kom hennes pappas sambo hem till oss för att lämna över det och berätta om det. Hon har jobbat som sjukgymnast i flera år och har nu detta företag med tyngdtäcken. Så vi gick igenom hur vi ska börja testa det och fördelar det har. Kan säga att jag med är så sugen på att skaffa tyngdtäcke då jag hört många som är nöjda med det.

Vi ska börja med att låta Elton testa tyngdtäcket på någon vila på dagen när vi är bredvid och håller koll på honom. Det är ett täcke som är för barn så det väger 3 kg. Det ska bli intressant att testa detta och se om Elton sover lite bättre.

Detta tyngdtäcke är ett som kan förskrivas från sjukvården. Ni kan ju läsa om tyngdtäcket inne på deras hemsida . (Detta är inget samarbete). Kommer uppdatera mer senare om hur det funkat.

Har ni testat tyngdtäcke?

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Jag har testat nästan alla versioner som finns dock inte denna modell. Ska bli intressant att se vad ni tycker sen:) Kommer upp ett inlägg om vad jag tycker om de jag testat på min blogg i morgon 😊
www.joannahalvardsson.se