"Tror att vi slår vårt barn"

Innehåller affiliate-länkar

De senaste dagarna har Elton varit lite mer vaken vilket har varit roligt att se. Igår var han vaken cirka 07-16 sen stendäckade han och det kan man förstå när han var vaken så många timmar. På nätterna sover han bra med förutom när han får sina anfall. Något jag tycker är så jobbigt när man bor i lägenhet är att grannarna vaknar när han skriker. Och det är självklart inget man kan rå för men jag tycker ändå att det är tufft. Igår pratade jag dessutom med de från sjukhuset för lite uppföljning om hur Elton mår. Så nämnde jag även att det är lite jobbigt när han skriker till på natten eftersom grannarna vaknar. Då frågar sköterskan om vi berättat för grannarna. Så säger hon "Kan ju vara bra att de vet om så de inte tror att ni slår ert barn och blir anmälda". Förlåt men vem säger så?! jag förstår att hon inte menade det så som hon sa det. Men det blev verkligen helt fel formulerat. Jag tycker redan att det är tufft när han skriker på natten och när man hör något sådant blir det inte lättare. Så jag drömmer verkligen om ett husköp.

En annan sak jag har som en dröm är att ha ett extra rum i ett hus så man kan ha lite träningsredskap hemma. Just nu har jag ett gåband/löpband som jag köpte för cirka 3 år sedan. Tog fram det igen för någon dag sedan och det är perfekt när man inte orkar gå till gymmet. Hade helt glömt av att man kunde jogga på det. Så igår blev det 30 min på bandet följt av ett pass på youtube med miniband. Blev lagom svettig om man säger så!

Jag köpte mitt band på Rusta men det var ju som sagt några år sedan. Ni kan dock köpa liknande HÄR ! för en bra peng.


Vår älskade lilla kanin!

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Joulinepatricia
Joulinepatricia,
Usch, vilken jobbig situation och konstigt formulerat av sköterskan. Keep it up lil 🐰-mama och hoppas att ni får bättre nätter snart! ❤️
nouw.com/joulinepatricia