Tre beroenden jag har!

Tre beroenden!

Godmorgon på er!
Kollade precis igenom min kamera och insåg direkt att jag igår råkade fotografera tre saker som jag är beroende av. Satt nämligen på balkongen igår när solen lyste och så ville jag ta lite kort, och självklart blev det på saker jag har svårt att leva utan.

Har ni några beroenden?​

Min mobil - Detta är nog något som väldigt många är beroende av. Vill inte veta hur många gånger om dagen man pillar med den och kollar på den.

Celsius - Det är då verkligen ett beroende. Får jag inte min dagliga Celsius så blir jag trött, sur och hemsk huvudvärk. Fasiken vilket farligt beroende.

Postnord - Hur sjukt är inte detta då? Känns som jag alltid väntar på paket på posten så kollar ut genom fönstret ganska många gånger per dag för att se om posten kommer. Det var så helgen efter midsommar så kom det inte någon post alls på 3 dagar. Jag blev så frustrerad så jag maila postnord och klaga haha. Detta var dock för jag inte hade sett någon utdelning av post på de närmsta gatorna. (Är ju hemma med Ajax så märker detta, är ju ute mycket och går). Och de hade haft problem så de hade inte varit ute och delat ut.

Gillar

Kommentarer