Tog 20 min att få ett jobb!

Nu är det helg och det är alltid mysigt eftersom Tom är hemma då. Igår hade vi över två fina vänner @Saarabusseee och Sunny för middag och så spelade vi lite spel. Väldigt mysigt men runt 22/23 var jag så trött. Man blir inte speciellt pigg när man måndag-fredag går upp 02:50 och sedan 06:45 för att mata och då börjar dagen.

På tal om rubriken så skickade jag igår lite spontant ett mail till en chef om att jobba extra nu under föräldraledigheten. Det tog bara 15-20 min innan han ringde upp och nu är möte bokat samt ska få mail för att önska tider ifall jag vill börja jobba redan i april. En fördel med att vara sjuksköterska är att man i princip blir erbjuden jobb direkt. Jag känner att det kan vara skoj att nu till våren jobba någon gång då och då. Jobbet är på en jourcentral så de är öppet mån-fre 17-22 och helger 10-16. Så det är perfekt för då kan Tom vara med Elton.

Golv till hallen

Jag längtar så mycket till huset så lägger upp små planer i huvudet om vad jag vill fixa. Igår beställde jag golvplattor till hallen eftersom det var rabatt för internationella kvinnodagen. Så även om det är "onödigt" att beställa såhär tidigt så kommer det kännas bättre att sprida ut utgifterna lite. Nu är det mörkt golv i hallen så köpte marockanskt som kommer göra hallen lite ljusare. Såhär ser hallen ut nu.

Detta kommer vi lägga på golvet. Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

mysigadrommar
mysigadrommar,
Tror det kommer göra sig perfekt i hallen! Så roligt att få renovera och fixa! 😊
nouw.com/mysigadrommar
rosachica
rosachica,
Jag hoppas det blir bra 😃 . Ja men precis, sen är jag inte duktig på de men man får lära sig 😃
nouw.com/rosachica
TanjaStorthors
TanjaStorthors,
Jättefint! Vart kommer det ifrån? Har letat liknande ☺️
nouw.com/tanjastorthors
rosachica
rosachica,
Det är från Lindas dekor. Så är plattor man "klistrar fast" på befintligt golv 😃 så blir en bra budgetrenovering. Här är länk https://www.lindasdekor.no/products/moroccan-style-gulvfliser
nouw.com/rosachica
TanjaStorthors
TanjaStorthors,
Aha, smart! Kanske också kan börja med något sånt 😉 Tack för tips!
nouw.com/tanjastorthors
towegustavsson
towegustavsson,
Supersnyggt!!! 🥳😍🙉
nouw.com/towegustavsson