Instagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgren

Todays shopping

När det börjar närma sig resa så shoppar man mer än vanligt. Idag åkte jag och Tom in till stan för att växla pengar och gå i lite affärer. Hade sett en jumpsuit på instagram som jag blev kär i, så gick och testa den. Den satt inte lika fint som tjejen på bilden men jag tyckte ändå om den. Så kommer nog ha den på mig på flyget ner till Cypern. Fick även med mig solkräm hem!

När vi hade varit på stan så släppte Tom av mig för att han skulle åka till Bilia i Sisjön och fixa en sak med sin bil. Men när jag kommer hem så inser jag att jag glömt min nyckel hemma eftersom Tom låste när vi gick. Så jag fick sitta en stund utanför och vänta på att han kom hem. Så Ajax fick sig en lite längre ensamhetsträning idag. De längsta som jag lämnat honom tidigare har varit 2 timmar men idag blev det 2 tim och 35 min. Men tror inte det gjorde honom något, han såg så nyvaken ut när vi kom in. Och han skäller inte under tiden vi är borta som tur är.

Var denna fast jag köpte svart! Dock älskar jag denna färgen men var ute efter en svart jumpsuit.

  • Mode

Gillar

Kommentarer