Tillbaka till verkligheten

Innehåller affiliate-länkar

Jag är nog världens tröttaste människa då vi flög hem i natt samt mellanlanda i Malmö. Så har tyvärr inte sovit speciellt mycket, men är glad för att vara hemma. 

Vi har haft en underbar vecka, massa sol, lite för mycket mat och bara njutit. Om ni inte varit i Bodrum så rekommenderar jag det starkt. Kändes som Grekland och allt var så himla fint, speciellt hotellet med stort område och bra utbud. Sen att jag älskade gymmet är ingen tvekan om, nackdelen var att de öppna 8 och vi brukade alltid gå upp 08:15 så blev oftast vara 30 min på gymmet på morgonen. Men bättre de än inget alls.

En dag fick vi dessutom agera "modeller" för Detur då som skulle spela in en ny video för hotellet samt ta lite nya bilder. Så jag och Tom gick längst strandkanten hand i hand samt ut i vattnet på en del av videon och sen en bild där vi solar längst strandkanten. Visar er detta när vi får se resultatet.

Det bästa med att komma hem var alla paket på posten, ni får se innehållet lite snabbt nu men kommer komma fler inlägg för allt jag fått hem. Hämtade dessutom ut mina nya skor, hade oturen att de kom samma dag som vi åkte förra veckan så kunde inte hämta ut dom.

Dagens älskade frukost bestående av havregryn, rågflingor, psylliumfrön, äpple, äggvita, casein från body science och gojibär. 

<

>

Lite av dagens paket.

>

Gillar

Kommentarer

Tonårsdagboken
Tonårsdagboken,
Åh ser supergott ut! Låter mysigt, har varit i bodrum och älskade det, paradis skulle jag säga😅 Btw ta ett kik i min träningsblogg där jag lägger upp nyttiga recept :)
nouw.com/tonårsdagboken