Tiden springer iväg..

Tiden bara springer iväg och vi har nu haft Ajax hemma i över 1v. Det går bra men just nu har han blivit sån att han bara bajsar inne. Spelar ingen roll om man tar ut honom när man ser att det är dags att göra nr 2. Man kan vara ute 30 min utan resultat och sedan när man kommer in tar det inte lång tid innan han lägger av sig en liten plupp. Kan säga att skaffa valp är slitsamt, men samtidigt riktigt mysigt. När man kollar på honom så kan man inget annat än att bli fylld av kärlek.

Idag tog vi bilen hem till Toms mormor och morfar och det gick bra som alltid att åka bil. När vi kom hem till dem så var han busig och glad en liten stund och sedan somna han under soffan i köket. Så härligt att se att han är så trygg i sig själv. Tror han kommer trivas bra som bara den när han kommer vara där ibland. Nu får vi bara hålla tummarna att Ajax och deras hund Lucky som de får hem på tisdag kommer bra överens. De har så bra inhägnad trädgård så där kan han vara lös och busa utan att kunna smita.

Roligt att kunna hålla koll på mina pojkar från fönstret

Igår köpte vi en cykelkorg/väska för hundar. Så nu kan jag ut och cykla med Ajax. Vi testade en liten sväng runt kvarteret igår och det gick bra. Dock började han gny lite efter en stund men det är nog mest för att han är ovan. Får testa en lite längre sträcka i veckan och öva.

Cykelväska / Adlink

  • Hund

Gillar

Kommentarer