Thailand

DRÖMMARNAS LAND

Ett av mina favoritländer är utan tvekan Thailand. Älskar folket, klimatet, maten, stränderna, shoppingen och massa annat. Jag och Tom har turen att Toms kusiner med sina föräldrar bor i Thailand, dock bor de hemma i Sverige på sommaren. Så vi kan bo hemma hos dom och samtidigt kunna umgås med släkt. Så ibland bor man hemma hos dom och ibland i någon av deras lyxvillor som de har som hotell.

Jag har varit i Thailand 3ggr men fler gånger kommer det utan tvekan att bli. Tänkte bjuda på lite bilder eftersom jag saknar Thailand så mycket just nu.

Här är Surin beach innan de valt att ta bort allt. Nu är det inte längre några restauranger eller butiker på stranden och det ska se helt annorlunda ut. Tycker faktiskt inte det är så skoj då för mycket försvinner.

All thaimat är det bästa att få äta varje dag. Dock älskar jag chicken cashew och kan äta det till både lunch och middag. När vi var i Thailand i December så efter några dagar visste alla vad jag åt. Det var nästan att vi skratta åt det för att jag alltid beställde chicken cashew. Sen finns det massa gott, och något man inte får missa är de goda pannkakorna de gör på stranden/på stan i sina vagnar.

Här firade vi julafton med långbord. Bann chang thai villa är så sjukt fint och det är ett av de husen som Toms kusiners pappa äger. Var lite annorlunda att fira jul i värmen men vi var ett stort sällskap med ca 15 pers från Sverige. Det var andra gången som jag firade jul i Thailand.

Massa olika fruktshakes och smoothies är ett måste när man är i Thailand. Favoriterna är bananshake, passionfrukt samt mangoshake.

​Här bor Toms kusiner och moster. Hur skönt är det inte med pool på baksidan? Här har det druckits mycket vin och umgåtts mycket med härligt sällskap.

  • Resor

Gillar

Kommentarer