Ta dagen med storm

Idag ska det bli en grym dag, det har jag bestämt! Har en så go träningsvärk från igår

 Jobbar öppning idag igen så blir middag med min kärlek idag samt ett långt pass på gymmet ikväll. Ska under dagen försöka komma på vad jag ska köra samt skriva upp ett upplägg för dagen.

Igår blev det mitt 300-pass på rasten och energin fanns inte riktigt där man jag genomförde allt. Inget fusk med reps eller löpningen så jag är nöjd. Efter jag hade tränat gick jag till A och sa att jag skulle ta vilodag, (smart att säga det direkt efter man tränat). Men var för jag tänkte köra på kvällen igen. Men jag kände att vila var de kroppen ville ha. Så blev film i soffan samt handla och städa lite hemma.

Idag ska jag snarare sova på min rast för de dagar jag öppnar så får jag ca 6 timmar sömn och det är för lite för mig. Så blir att sova och ikväll köra så hårt!!

Denna bild säger exakt sanningen, igår tveka jag så mycket om jag skulle träna på rasten eller inte. Ju mer jag tänkte ju fler ursäkter försökte jag hitta. Sen var det bara att säga till sig själv att sluta och tänka och bara göra de. Får tacka A som sa till mig att gå in i gymmet och bara testa på det och inte ha några krav och bara köra.

Gillar

Kommentarer