Svar på kommentarer

Har inte varit någon vidare på att blogga den senaste tiden. Har lagt tid på mitt jobb och min träning som ex igår när det blev dubbelpass samt fick träna ena passet med min kompis Victoria, skoj som bara den!

Tänkte svara på lite kommentarer snabbt med:

Hej! vilken inspirerande blogg. :) har du lust att skriva va dina mellanmål osv innehåller! som tex detta behöver mycket tips :D TACK!

svar: Va roligt att höra :D Är inte så duktig på mellanmål men kan skriva en lista på lite saker jag brukar äta.

  • Smoothie: mild lättyoghurt, havregryn, spenat, kiwi, hallon, jordgubbar och björnbär.
  • Kvarg med bär och funlight
  • Finn crips (som ett knäckebröd) med ost på
  • Kalkonrullar (kalkonskinka) med ost
  • Proteinshake
  • Kokt ägg
  • Swebar (inte vanligt att jag tar de, men är jag i stan tar jag hellre detta än en cheese på Donken)
  • Tips på en god och mättande frukost! : Proteingröt : 2 dl vatten , 1 dl fiberhavregryn , 1 matsked proteinpulver och mikra 2-2.5 minuter sen toppa med hallon och kvarg(som är blandat med funlight)

<

Hur blev du sponsrad?? :)

svar: Menar du från celsius? :) isf var det så att jag började snacka med VDn på Celsius. Hade frågar en som jobbar hos Celsius om vart man kan få tag på deras linnen och då sa han att de va deras ambassadörer som har dessa så samtidigt fick jag mailen till VDn. Så efter de snacka jag med honom och jag jag tränar mycket och jobbar på gym så passade jag bra som ambassadör. Efter de har jag fått dricka av dom. Måste verkligen tacka dom för all motivation jag fått och energi. 

allltså unerbar blogg! en (till) fråga bara hehe. vilka tider äter du vanligtvis, alltså när äter du sista målet. om du äter kvarg samt bär, när skall man äta sitt sista mål om man har en vanlig arbetsdag? och hur mpnga gånger om dagen äter? tack för svar! du är grym

svar: Haha tackar! :D oj det är väldigt olika jag jag jobbar på gym och ibland går upp 04:50 och ibland 09:00 men om jag hade jobbat 8-17 så hade jag ätit frukost runt 6:30 sen mellis vid 9:30 ungefär, ex kvarg eller så. Sen lunch , mellis middag och avsluta med nått proteinrikt mot kvällen. Ät stor frukost, lagom stor lunch och mindre middag. Dvs gå från stort till litet samt om du ska äta bröd ät det hellre på förmiddagen till frukost än kvällen.

 

Gillar

Kommentarer

jennykarlsson
jennykarlsson,
Var gärna med i veckans blogg hos mig sötnos! Direktlänk: http://www.nattstad.se/jkaarlsson?id=6380148
nouw.com/jennykarlsson
Guest
,
ÅH tack tack tack för alla svar! hehe, NU KÖR VI!