Sprucken display och lite energi


Nu är helgen redan över, känns som jag knappt hunnit göra något alls. I fredags när jag slutade och väntade på bussen så lyckades min mobil hoppa ur mitt skal när jag tog fram den ur jackfickan. Poff sa de och hela skärmen var spräckt och hela displayen var trasig. Mindre roligt när jag köpte telefonen för ca 1,5 månad sedan. Och nu går den inte ens använda för skärmen vill inte fungera. Så trött på den oturen jag har med mina telefoner. Vill ju inte lägga massa pengar på att fixa den nu, speciellt innan jul och nu när jag ska bli student. Aja inget att grina över, inte så att jag tappat en arm eller så.

Under lördagen var jag med mina föräldrar på förmiddagen, hämtade min gamla telefon, tränade i Frölunda och myste lite. Sen var eftermiddagen ganska lugn här hemma. Idag har jag vart i stan och letat julklappar med Tom, gick ingen vidare och blir mer och mer stressad över julen. Får göra massa nätshopping istället, är lite roligare 😄

Fick iaf min älskade söndagsträning då fokus var på cardio + ben. Har en hel säsong att kolla på The hills just nu. Kan säga att jag älskar köra cardio och kolla serier, skulle kunna köra flera timmar för jag glömmer av att jag tränar.

Nu är matlådor fixade och jag ska mysa med min älskling i soffan innan de blir sängen och tagga morgonträning innan jobb imorgon. Ha det gött!!

Gillar

Kommentarer