Spendera tid med varandra

Nu är det söndag och denna helgen har känts väldigt lång. Har känts som helgen har varit lite fler dagar då Tom varit hemma mycket och jobbat kortare dagar. I fredags hade vi en intervju för en tidning så vi får se om det kommer upp imorgon. Allt beror på hur mycket som händer i världen, så det kommer upp en liten artikel om oss och Elton imorgon eller någon dag efter. Det känns ibland konstigt att prata om vår resa och om framtiden. Det är egentligen så mycket man vill få sagt och det är extremt svårt att få med allt om sina tankar och känslor.

Idag var jag och Tom iväg på brunch. Tanken var att vi skulle gå nästa söndag på fars dag men det var fullbokat då. Jag hade bokat brunch på fars dag förra året men det var den veckan vi åkte in till sjukhuset med Elton. Så vi låg inne då. Jag kommer ihåg hur jobbigt jag tyckte det var att Tom skulle få spendera sin första fars dag på sjukhuset. Vi får istället ta igen det detta året.

Något som jag är väldigt glad över är att jag och Tom är duktiga på hitta på saker. Då vi har så fina familjer och får hjälp från båda håll så kan vi unna oss egentid med. Vi vet hur mycket både mina och Toms föräldrar älskar att umgås med Elton och han med dem. Så därför försöker vi komma iväg ibland och göra saker bara vi två. För jag tror att det viktigt för relationen men även för att vi ska vara så bra föräldrar som möjligt. Det är både för vår och Eltons skull.

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
så fina bilder
nouw.com/yasminegill
rosachica
rosachica,
Tack så mycket 🌷
nouw.com/rosachica
Wifeey,
Woow vilka fina bilder och du är sjukt vacker 😃
Mysigt att ni får hjälp så egentiden oxå får plats i föräldralivet, de ger så otroligt mycket 😊
wifeey.se
rosachica
rosachica,
Men tack så hemskt mycket ❤ . Ja men det tycker jag är viktigt. Våra familjer vill med umgås med Elton 😇
nouw.com/rosachica
marcusdotter
marcusdotter,