Som vilket barn som helst

I tisdags la jag upp ett inlägg på instagram om tankarna kring julgran och hur jag tänkte. Jag la upp lite bilder med denna text:

"Som vilket barn som helst! 👨🏼‍🦽🦸🏼‍♂️

Jag har alltid tänkt "när vi får barn ska vi ha en julgran" . Jag blir ledsen när jag tänker efter att jag först tvekade på om vi skulle skaffa en gran i år. Mina tankar gick till "kommer Elton ens förstå?! Kommer han uppskatta en gran?!"

Men vi valde att skaffa en gran och igår pyntade vi den tillsammans. Elton satt och drog i kulorna och i grenarna. Precis som andra barn i hans ålder. Han satt och skrattade och han uppskattade den 🎄 det var så fint att se samtidigt som det var lite jobbigt att jag ens tvekade 💓"

Jag är verkligen glad att vi valde att skaffa en liten gran i år. Jag är inte en person som brukar julpynta så mycket men de flesta barn brukar vilja ha en julgran. Så varför skulle då Elton inte få en?! Han älskade att sitta bredvid den och dra i grenarna men även i julkulorna. Han tog även tag i en kula två gånger och drog ner den. Detta värmde så mycket i mitt hjärta.

  • Elton

Gillar

Kommentarer