Snyggaste tröjorna från MM Sports


Snart är det julafton och jag är inte ens nära klar med alla julklappar. Tycker nog om att shoppa mer till mig själv än andra. För jag vet själv vad jag vill ha och då blir det ju alltid bra 😉 men så fort någon önskar sig något då gillar jag att köpa det eftersom jag vet att personen vill ha de jag köpt. Igår beställde jag hem några fina nagellack från nelly och sen en sjuuuukt snygg och efterlängtad tröja från MMSports. Sålde slut rätt fort men kan nog finnas någon storlek kvar :) finns dessutom med texten Strong is the new sexy!

Har ju inte bloggat sen i tisdags och då skulle jag träna med Caroline. Men tyvärr blev det inte så då hon blev sjuk 😞 men fick köra själv istället men blev inte pass. Kände inte för att åka till Frölunda för att gå på ett pass på 30 min för sedan åka hela vägen hem på andra sidan bron. Blev istället ett grymt bra cardio + rump-/benpass på exclusive i stan. Sen igår körde jag istället 1 timma cardio när jag hade slutat.

Idag jobbar jag 14-22:30 så har en lång morgon och den ska självklart spenderas med massa träning. Har precis tryckt i mig massa mat, en rågmacka , lite gröt och 1 smoothie. Var sugen på allt så varför inte äta allt?! 😍

Nu ska jag snart ta mig i kragen och hoppa på cykeln och dra till gymmet. Men först coffein från body science och Synefrin från Jacked (MM Sports)

Köpte denna godingen, FINNS HÄR!

Denna är sjukt snygg med!

Såhär ser tröjorna ut framifrån :)

Gillar

Kommentarer

rosachica
rosachica,
Den är nog rätt normal, jag tog S och jag är en S/M. Som S var den lite tajt men inte obekvämt eller fult, men vill man ha det lite mer "chill" så ta en större :)
nouw.com/rosachica