Sjukstuga

Det är lite sjukstuga här hemma då Elton under helgen har fått massa hosta och feber. Kan gissa att februari kommer bestå av mycket sjukdomar. I helgen fick vi inte ner tempen så bra med alvedon eller ipren. Men nu är den iallafall äntligen borta. Hostan hänger dock kvar och lär göra det ett tag. Elton har svårt att hosta till ordentligt så han får inte bort slemmet.

I helgen blev det flera olika inhalationer ett par gånger om dagen, hålla koll på temp och ge febernedsättande. Sist när Elton hade hosta och feber blev vi inlagda på sjukhuset då de var rädda för lunginflammation. Så man blir alltid rädd för att det ska bli värre när han är sjuk. Trots att han varit påverkad och haft svårt att äta och dricka har han ändå varit glad. Så det har varit skönt att han ändå inte känts riktigt allmänpåverkad.

Igår tog vi oss ut på en promenad och Elton gungade precis utanför vår gamla lägenhet. Han tycker verkligen om all slags rörelse.

Idag tar vi det mest lugnt här hemma, passade på att handla lite på förmiddagen och köpte med mig lite hem för att göra en sallad till lunch. Har köpt mycket sallader ute det senaste då jag inte orkat laga mat hemma. Min aptit har inte varit den bästa heller. Men nu tog jag tag i att göra en egen sallad och det var så gott. Tycker verkligen om att äta sallad så mycket.

Igår tog jag ett litet röj i sovrummet. Kan gissa att vi inte är ensamma om att använda golvet som garderob haha. Så fick plockat undan. Så nu ska vi försöka hitta oss någon snygg tvättkorg att ha i sovrummet.

Gillar

Kommentarer

39an
39an,
Vi har allt på golvet 😂 kläder, barn och annat skräp 😱❤️
nouw.com/39an
rosachica
rosachica,
Hahah känns som standard 😂
nouw.com/rosachica
39an
39an,
Vi har allt på golvet 😂 kläder, barn och annat skräp 😱❤️
nouw.com/39an
Fina Christina,
Här är också golvet gardeob, eller ja tills nyligen när vi ick hem superfina "regissörs"stolar. Så nu har vi varsin att slänga använda kläder på.
finachristina.fi