Ryggslakt och ett par andra nike

Dagens andra träningspass är nu äntligen genomfört. Kan säga att det tog lång tid innan jag lyckades ta mig till gymmet. Regnet öste ner och jag hade inget sug att sätta mig på cykeln och cykla till gymmet. Motivationen var inte den bästa heller och hade gärna suttit hemma och käkat glass, godis och allt sött som finns. Men tog på mig regnkläderna och cyklade iväg, och självklart ångrar jag det inte nu efter. Mår prima ballerina och väldigt nöjd med passet. Värmde upp 5 min sen var det att träna på chins, sen några få rygg samt tricepsövningar som jag matade på. Körde flera set av varje övning för att ta ut allt från musklerna.

Så nu är man seg och go! Har dessutom precis gjort lite middag och mat för matlådor. Kyckling och fullkornsbulgur, mumsigt värre och Tom tyckte att det var de godaste jag lagat. Var både starkt och massa olika smaker, bla jordnötssmör i.

Skulle precis beställa byxorna som jag la upp i förra inlägget, men tyvärr fanns inte XS kvar :( så funderar på ett par andra coola byxor. Vad tycker ni om dessa?

f

Gillar

Kommentarer

jennykarlsson
jennykarlsson,
Hallå! Missa inte tävlingen jag starta igång idag där du kan vinna ett presentkort på 500 kr hos stylepit.se! Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll, kram!
nouw.com/jennykarlsson
srundstrom
srundstrom,
Jag vill också köpa några mönstrade, som inte är svarta för en gångs skull. Jag gillar dom leopardmönstrade i grått, Nike! Dom fotade vi förra veckan, men tror att även dom gått åt. Dom blev poppis! Sen älskar jag 2xu, förra veckan kom dom i två nya färger!! ;) wihoo! Ska dit imorgon och fota, så kanske hittar nåt snyggt!:-p
nouw.com/srundstrom
rosachica
rosachica,
Det är nu det verkar vara tiden då man ska våga ha några träningsbyxor som verkligen sticker ut :) Du får gärna säga till ifall ni plåtar några snygga så man får hålla ett öga på, på hemsidan :)
nouw.com/rosachica