Instagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgren

Rygg följt av Brunch

Jag sitter som en seg råtta i soffan just nu efter jag tagit en skön tupplur. Har varit lite duktig och diskat från kalaset vi hade här hemma igår med 😉 men de måste göra om man inte vill bo i en hög med disk.

08:30 ringde klockan imorse och det var bara att gå upp och äta en mini frukost, väldigt lite kvarg, MCT-olja + lite Pauluns supermusli. Sen på med träningskläderna och dra till gymmet tillsammans med älsklingen. Jag lyckades få till ett rätt bra ryggpass och testade lite ny övningar. Kände att mitt ryggpass behövde lite variation för att chocka musklerna. Körde dessutom lite övningar a la GRIT. Bla bred rodd 15 sek följt av smal rodd 15 sek följt av rodd med en viktplatta 15 sek (här kör jag med ett snabbt tempo för att pumpa ut de sista) Tycker detta är ett grymt dropset, as hög puls och det bränner på!

Efter en timma rygg plus lite mage drog vi oss hem , duschade och drog in till stan för att gå på Brunch på le pain francais avenyn bistro. Var så fint där inne! "Bistron utsågs 2014 till en världens bäst designade restauranger i internationell designpress."

Gillar

Kommentarer