Ripped caps

Härlig dag idag då jag varit ledig som jag är på onsdagar. Början förmiddag med att träna tillsammans med min pojkvän och körde mitt första riktiga bröstpass. Var helt seg efter och känner att jag kommer ha go träningsvärk imorgon. Efter blev det en sväng till MM sports för att kicka om det fanns nått roligt att köpa. Tom fick med sig nytt protein och jag köpte Ripped caps och en protein meal. Får se hur detta fungerar samt hur baren smakar. 

Är väldigt sugen på att köra ett andra pass för idag, men får se senare hur det blir. Är så trött hela tiden så skulle behöva vila. Men som sagt får vi se senare! Jag måste lära mig att köra ännu mer styrka och inte bara spendera timmar på löpbandet eller crossen. Vill få en tajt kropp och det gör vikter att man får plus att man bränner mer i vila.

<

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hej jag har börjat träna, men ja tränar inte för att gå ner i vikt utan mer för att hålla mig i form och bygga lite muskler haha, och ja undrar har du några tips hur man ska träna eller vad man ska träna då? Kram!! :)