Renovera köket

För er som följt mig ett tag minns kanske att vi har varit sugna på att renovera vårt kök i huset. När vi flyttade in hade köket mörka luckor som jag sedan tog dekorplast på för att göra det lite ljusare. Jag klarade inte av luckorna som var innan då de såg så flottiga ut trots att man städade dem.

Igår var vi på IKEA för att kolla på kök igen, och det tog inte ens 5 min innan vi hittade ett vi båda tyckte om. Det var IKEAs kök bodyn som vi föll för. Detta eftersom det är lite gammaldags i stilen och det känns som det kommer passa till vårt hus. Vi hade tänkt att sätta oss ner med en planerare och bygga ett kök men vi hade fått vänta 45 min innan det fanns en ledig tid. Så vi ska ta och ringa och boka en tid snart för att bygga ett och se vad det kommer gå på.

Det kommer vara utmanande och tufft att bygga om, men ack så skönt när det är klart. Jag har varit lite osäker på om jag vill bygga om då jag inte vet om vi kommer kunna bo i detta huset många år. Det är inte optimalt att bo på 3 våningar om man har ett barn med funktionsnedsättning. Men renoverar vi köket så ökar husets värde så det känns ändå värt.

Såhär gjorde jag om med dekorplasten.

Gillar

Kommentarer