Redo för ett nytt år!

Hejdå 2019 och hej 2020!
Vilket år det varit och 2019 har gått så otroligt snabbt. 2019 var året då Elton till största delen varit fri från kramper. Det har varit helt underbart och man har efter det vågat leva lite mer. Jag valde i April att söka ett jobb för att kunna jobba på timmar nu under föräldraledigheten. Detta beslut har jag varit så glad över att jag gjort. Det har varit skönt att jobba cirka 1 gång i veckan både för mig själv och för att få in lite extra pengar för att kunna spara på föräldradagar då vi inte får vabba för Elton.

Vi har under året haft det tufft i perioder men till största delen har allt varit bra. Jag ser fram emot hela 2020 och känner på mig att detta kommer bli ett bra år.

Här är några drömmar och planer för 2020

  • Fortsätta nedtrappning av mediciner för Elton. Håller alla mina tummar och tår att det kommer gå bra.
  • Drömmen att Elton kommer få uppleva 1 år som krampfri i februari.
  • Vi vill och kommer nog renovera köket.
  • Resa hela familjen till Mallorca i Maj.
  • Elton börjar förhoppningsvis förskolan i höst.
  • Sen har jag en känsla av att säkert massa mer bra saker kommer ske.

Igår kollade vi på GP- Fyrverkerierna uppe på ett berg här vi bor. Vi kunde inte ta vagnen upp så vi fick ta selen vi hade hemma. Tyvärr är denna selen inte bra och Elton sitter inte alls bra i den. Men vi ska köpa en ny. Jag frågade igår på instagram om tips om bärsele. Fick så många svar och favoriterna var utan tvekan Ergobaby och Tula.

På morgonpromenaden var jag ute med Ajax runt en damm nära här vi bor. Var så fint! Älskar att gå runt Slätta Damm. Fick passa på att gå lite längre då Ajax är rädd för fyrverkerierna. Som tur var så åkte han på eftermiddagen iväg utanför Göteborg där det var lugnare då han är så rädd.

  • Elton

Gillar

Kommentarer