Öppna förskolan - Funktionsnedsättning

Idag har förmiddagen gått i hundra. Jag och Elton valde att gå till Öppna förskolan idag. Vi har varit på den vanliga öppna förskolan en gång men då sov Elton mest och jag kände mig inte riktigt hemma. Idag valde jag att gå till Öppna förskolan TilLiten som har fokus på barn med funktionsvariationer. Det är mycket lugnare och man kan prata med föräldrar som är i liknande sits. Idag jobbade det en tjej som är logoped och hon använde sig både av tal och tecken när hon pratade med Elton.

När vi satt och sjöng var det även så att Elton fick testa på att känna av ljudvågorna från den stora trumman och leken var med anpassad till honom. Vi fick dessutom tips på om något som heter miniklubben som Bräcke diakoni har som är som en träningsgrupp. Denna tyckte logopeden att vi skulle gå på då många barn utvecklas väldigt mycket av att gå dit. Barn som legat som Elton på golvet har på 1 år lärt sig krypa.

Jag har nu skickat iväg en intresseanmälan, dock krockar Eltons bad med habiliteringen med denna grupp. Så vi får se vad som händer om vi får en plats.

  • Elton

Gillar

Kommentarer

Ihg
Ihg,
åh kul att ni hittat ett ställe att gå till, så mysigt med öppna förskolor, saknar den tiden
nouw.com/ihg
zaraholine
zaraholine,
Vad härligt att det finns såna ställen!❤️
nouw.com/zaraholine