Om att följa sina drömmar

Här kommer nog ett inlägg som är lite längre än vanligt. Men jag känner för att skriva av mig lite angående några tankar. Jag snubblade in på Rebeccas blogg och läste detta inlägget. Hon skriver bland annat om hur det är att plugga och sedan välja att hoppa av för att följa sin dröm och jobba med sitt eget företagande. Jag kände en riktigt koppling när jag läste inlägget. Det är för att jag sedan varit liten drömt om att ha eget företag. Jag har alltid tyckt om att tjäna mina pengar och att sälja saker var de bästa jag visste eller snarare vet. Vem minns inte jultidningar? sen har jag även sen tonåring sysslat lite med näthandel. Något jag alltid velat är att ha min egna idé och vara min egna chef och kämpa för att bygga upp något.

Jag kommer till och med ihåg att första dagen på min första praktik på min utbildning (sjuksköterska) att jag sa att min dröm är att starta företag. Men ändå sitter jag här nu och har 1 år kvar på min utbildning. Jag vet dock att jag kommer och vill plugga klart för att ha en grund att stå på, men om det är att jobba som sjuksköterska resten av mitt liv är jag osäker på.

Förra året på min praktik på ett sjukhus så jobbade en tjej som jag följer på instagram. Hon jobbar inom bemanningen och på sidan har hon sitt egna företag vilket jag får se en del om på instagram. Så jag tror jag valt ett bra yrke där det är lätt att kunna kombinera. Man behöver faktiskt inte jobba 100% med det man utbildat sig till.

Jag hoppas verkligen att jag i framtiden kommer starta mitt egna företag och ha en bra idé. Jag är både stolt och avundas lite av min sambo Tom som har företag med sin pappa. Det går väldigt bra för dom och jag har sagt till honom att han lever min dröm. Min dröm om att ha eget!

Gillar

Kommentarer

honneridenstedt
honneridenstedt,
Det är viktigt att följa sina egna drömmar!!
nouw.com/honneridenstedt