Nytt hjälpmedel till Elton

Det har varit fullt upp senaste veckan. Mitt mående har gått upp och ner men mår lite bättre just nu. Har haft mycket planer både med Elton och även träffat vänner så det har varit skönt. I förra veckan var vi på Miniklubben och Elton var duktig som alltid. I fredags var vi på habiliteringen och träffade fysioterapeut och arbetsterapeut för att prata om hjälpmedel. Elton fick testa en arbetsstol för att kunna sitta med oss vid t.ex köksbordet. Kunna sitta med på ett annat sätt i vardagsrummet. Det kommer bli väldigt bra för Elton när han får denna även om det blir lite mer påtagligt med hans funktionsvariation. Kommer dock bli bättre när han sitter bra vid köksbordet, blir mer socialt och roligt.

I lördags var jag på Disney on ice med min brorson och min mamma. Riktigt mysigt med en utflykt alltid roligt att träffa Milian (min brorson), han är i den åldern då de kommer så mycket roligt från hans mun. Han är så charmig och det är så roligt för han säger alltid hur mycket han tycker om Elton.


I söndags blev det brunch med några kompisar på Mr Cake. Planen var en liten enkel babyshower men jag inte visste om jag skulle komma pga det som hänt. Dock kunde jag komma och det var så mysigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229