Nyklippt!

Äntligen är håret klippt! Känns alltid lika bra när man ställer sig upp från frisörstolen och ser hur mycket hår som ligger på golvet. Även om jag fortfarande har långt hår så klippte hon en bra bit. Plus att hon tunnade ut lite i de främre delarna. Så hoppas jag kanske kan styla håret nu.

Idag är verkligen en trött dag. Vi såg igår på kvällen att Ajax verkar ha en infektion eller något i ögat. Och inatt sov han inte alls bra. Han väckte oss genom att hoppa upp i sängen vid kl 1, kl 4 och runt 06:30. Och detta gör han inte annars förutom på morgonen. Så vid 04 valde jag att gå ut med honom ifall att det var att han var tvungen att kissa eller så. Därför är jag riktigt trött idag.

Var helt underbart att få gå iväg lite mer än 1 timma och klippa sig. Var riktigt lyxig salong och man kände sig hela tiden uppvaktad. Efter frisören så hämtade Tom mig i stan och vi åkte till en riktigt god italiensk restaurang och åt lunch. Var riktigt sugen på pizza så fick bli det på en torsdag. Ikväll ska jag dessutom träffa Vickan och Fanny ute och äta. Får se vart vi går då :)

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Guuu så snyggt det blev! Ska till frisören på lördag och kan inget mer än önska att det blir lika bra 😉
matildaberlin.se
rosachica
rosachica,
Tack 😃 <3 hoppas du blir nöjd imorgon då 😃
nouw.com/rosachica
noraanderssoon
noraanderssoon,
rosachica
rosachica,
Tack så mycket 😃 <3
nouw.com/rosachica