Nya livet efter semestern

Semestern är slut och nu börjar nya livet!, eller?! Nja inte riktigt så men under semestern så har man ätit gott och inte tänkt så mycket på vilken veckodag det är. Det är självklart skönt att inte tänka på vad man äter osv men nu känner jag för att börja tänka lite mer på vad jag äter. Jag älskar att göra smoothies, sallader och att äta nyttigt, för man mår faktiskt mycket bättre då. Sen kommer jag självklart äta onyttigt med för om jag ska vara nyttig 100% av tiden så kommer jag inte klara av det. För att lyckas så är det viktigt med balans och något som går att hålla.

Några favoriter från dagens handling. Bär till smoothie och sen ÄLSKAR jag sojabönor till sallad.

Jag har köpt hem en indoor walking maskin som jag har i källaren som jag tränar med. Perfekt att sätta på en serie eller något bra på youtube framför och träna. Är väldigt smidigt att ha det hemma då man inte alltid orkar eller kan gå till gymmet. Ett annat tips är att ladda ner t.ex FMTK (Försvarsmaktens träningsklubb) och NCT (nike training club). Dessa appar är gratis och finns massa olika träningspass att köra. Antingen hemma eller på gymmet. Jag tror FMTK är övningar där endast kroppen behövs.

Jag älskar även att köra tabata och HIIT. Här under är ett pass som jag är sugen på att köra och lite liknande vad jag brukar göra.

Gillar

Kommentarer