Instagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgrenInstagram lindamarialundgren

Ny release av GRIT Strenght

Innehåller affiliate-länkar

Den kicken jag fått av dagens träning går inte att beskriva med ord. Jag sprudlar av glädje samtidigt som jag är så gött trött i kroppen. 
Direkt efter jobbet hoppade jag på bussen och åkte till gymmet som ligger på min del av stan. Med en celsius i handen och musik i öronen var det bara att tagga till. När det är en ny release så finns det lite fjärilar i magen av nervositet.

Vad kan jag säga om den nya releasen, jo den var GRYM! Fick en maxpuls på 196 och hade en hög puls under hela passet. Upplägget var riktigt bra med allt från superset till dropset. Efter passet var det bara att knapra på min riskaka och dricka mitt BCAA. (Det är inte protein i sig som är viktigt efter träning utan de är de essentiella aminosyrorna plus glukos som är viktigt, kan skriva ett inlägg om de någon dag)

Sen var det bara hem och laga kvällis direkt. Blev denna goding som ni ser på bilden och består av endast 258 kalorier, 40g protein, 12g kolhydrater och 5.5g fett.

Omelett gjort av 1 helt ägg + 3 äggvitor som jag steker
Toppar med caseinpudding gjort av 30 g body science casein
70 g hallon + lite bara bär sylt.

Gillar

Kommentarer