Nu har vi flyttat

I lördags så gick hela flyttlasset. Det var 28 grader varmt så jäääklar vad man svettades. Är riktigt skönt att man tömt lägenheten och igår var flyttstädet där och fixade. Så jag och Tom ska snart åka bort till fastighetsbyrån och skriva det sista och lämna ifrån oss nycklarna.

Det känns verkligen så bra att vara husägare. Att ha egen tvättstuga och hänga tvätt på altanen, stå och grilla på altanen och äta middag ute i solen. Vi har fortfarande mycket att göra. Som nu sover vi t.ex inne i Eltons rum då vi inte hunnit göra klart vårt sovrum. Vi ska få upp renoveringstapeter innan vi kan måla och sedan flytta in där. Våran övervåning är inte att leka med, är saker överallt. Och "kontoret" är fyllt med bara massa flyttkartonger och saker. Det blir som ett avlastningsrum.

Vi köpte igår en ny lampa till köket. Insåg dock när vi satt upp lampan att vi köpt fel färg på tre av lamporna så ska försöka byta dessa idag till rätt färg. Sen ska vi flytta lampan med så den hamnar över köksbordet.

Vi köpte även ny matta till sovrummet igår att ha vid soffan. Alltid roligt att ha en ny matta.

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Åh vad skönt med hus 😊
Även om det är en del att fixa med så just ytorna, trädgård och att få ha eget space lixom - sååå skönt måste det vara. Ser fram emot att få ha det så jag med. Just nu är vår lägenhet precis lagom, innan barn osv, men längre fram då vill vi gärna ha hus 😊

Ha en bra dag
nouw.com/theoakleaves