Nu är det Vab igen

Nu är det dags för vab igen. Elton har inte varit helt bra med sin hosta sedan förra förkylningsperioden men den har inte stört honom. Igår när jag hämtade Elton på förskolan så sa de att han hade vaknat från sin vila och fått lite "panik" då de var massa slem i halsen som han inte fick bort. Så de fick studsa på boll med honom för att lätta på slemmet. Sen var det inget mer med det.


Inatt däremot har han börjat hosta och vaknat flera gånger av sin egna hosta. Så när det var dags att gå upp och förbereda sig för jobbet så var det bara att tänka om. Hostan hängde kvar så idag blir det Vab. Dagen får spenderas hemma med inhalationer och att studsa runt. Jag vill verkligen att Elton ska slippa denna hosta och bli frisk. Jag som dessutom trivs så bra på jobbet. Fast hälsan går före i alla lägen!

Besök hos barnmorskan

Igår efter jobbet så var det äntligen dags att träffa min barnmorska igen. Jag har samma barnmorska som jag hade med Elton och jag trivs med henne så bra. Igår gick jag in i vecka 21 och egentligen är det inte dags för besök fören vecka 25. Eftersom jag tidigare haft ett MA/missfall så bokade hon in detta extra besöket för att lyssna på bebis hjärta. Är alltid så mysigt att höra hennes hjärta slå. Så nu blir nästa besök om cirka 5 veckor.


Jag träffade även en kollega som jag tidigare jobbat med på jouren, och hon har börjat jobba som barnmorska på den MVC jag går på. Var mysigt att få prata lite med henne med, jag känner mig alltid så hemma på min MVC.

  • Elton

Gillar

Kommentarer