Nordic wellness Exclusive

Jag är så himla seg och trött så jag nästan får panik. I fredags var det jobb till halv nio och sedan käkade jag goda kräftor med min älskling.

Lördagen var ganska lugn dag med träning 2 ggr. Först blev det kondition med mina älskade intervaller på crossen i 1 tim och 8 min (ca minus 715 kalorier). Så svettig och trött jag var efter var helt underbart. Blev hem och duscha och sedan bara vara allmänt uttråkad resten av dagen. När alla ens kompisar var för trötta eller bakis och min pojkvän spelade biljard + casinot så blev jag så uttråkad att jag drog till Nordic Wellness Exclusive. Första gången jag var där och var helt ensam vid 21:00. För skönt för att testa nya övningar. En ny favvo var curves, ett band som inte går på motor utan rullar efter hur man springer, perfekt för intervaller.

Just nu är jag på jobbet och jag är så trött efter all stress. Hade 4 instruktioner efter varandra, och sjukt mycket människor som tränade.  Sen massa frågor osv under tiden jag hade instruktioner, önska en till jobba för det fungerade verkligen inte idag. Spelar ingen roll om man hanterar stress bra eller inte för de går inte att dela på sig och vara på 2 platser samtidigt. Efter all stress så fick jag i mig mat för första gången på över 5 timmar, UPPSKATTAT kan jag säga!

<

Gillar

Kommentarer