Något som ligger och lurar

Dålig uppdatering för jag har haft det dåligt med energi de senaste dagarna. Ifredags jobbade jag till 20:30 och drog sedan hem till A på julmingel. Riktigt trevligt men var trött så drog vid 22.

Igår var jag med mina föräldrar ett tag och shoppade lite samt körde ett lättare pass på gymmet i stan. Var taggad innan men en huvudvärk som hade suttit i hela dagen var inte så rolig att träna med. Så blev ett pass på drygt 1 timma, med fokus på lite cardio samt mage /axlar. Men kände de i kroppen igår att den va sliten och trött eftersom jag inte haft någon vilodag.

Igår på kvällen byggde jag och Tom ett pepparkakshus, men de rasade tyvärr :( fast var gott att äta på de! Men som sagt så tror jag att jag har något som ligger och lurar i kroppen, någon förkylning eller så. Redan vid 20 igår somnade jag i soffan och sov där tills jag la mig i sängen vid 23. Måste vara världens tråkigaste flickvän, men orkade inte hålla mina ögon öppna 😔

Nu är det en ny dag och jag bara ser hur snön öser på ute, tänkte dra till gymmet för morgoncardio, men att ta sig ut i detta vädret samt inte må hundra känns inte så bra. Väntar till i eftermiddag istället då jag ska se om jag klarar av att köra ben.

Gillar

Kommentarer