Motivation för mig!

Jag tänkte bara skriva lite av vad som gör att jag håller min motivation uppe för att klara av att träna 6-7 dagar i veckan alt upp till 10 dagar i rad utan att tröttna. Från början var det ganska lätt att hitta motivation, bla kolla på kroppar jag vill ha och tänka hur jag vill se ut om ett år. Självklart fungerar detta nu med då jag älskar kolla på instagram innan jag tränar. Finns så mycket inspirerande och motiverande bilder! Det är ett riktigt bra tips då det fungerar för många.

Det är väldigt viktigt att du dessutom tänker på varför vill jag börja träna? Är det för att leva längre?, må bättre? , bättre självförtroende? Gå ner i vikt? osv. För att man ska kunna göra något bra så är det viktigt att man gör de för SIG SJÄLV och inte för någon annan. Ingen ska säga till dig vad du ska göra Tex gå upp eller ner i vikt. Gör vad som känns bäst för dig själv och då kommer de mesta lösa sig.

Något som har hjälpt mig något otroligt mycket är Celsius. Har haft turen att sedan jag började gå ner i vikt blivit sponsrad och fått dricka av dom hela vägen nu till mina - 10 kg. Att ha något som ett kosttillskott eller som ex celsius gör mig mer motiverad. Tycker om att unna mig dessa goda drickorna när jag tränar samt få energi. Man känner sig lite speciell som går runt med deras snygga kläder och en dricka i handen. Jag må vara konstig men tror de flesta skulle känna så utan att våga erkänna det.

Sen en annan sak som gör mig grymt motiverad är snygga träningskläder. Tänk själva när ni ex köpt ett snyggt plagg som en snygg klänning. Vill ni inte bara ut och visa upp den direkt?! Sådan är jag och med nya träningskläder vill jag dra direkt till gymmet och visa upp dom och bara kötta totalt! När man nått ett visst mål kan man belöna sig med nya träningskläder ;)

 

Gillar

Kommentarer

Guest,
hur har du lyckats bli sponsrad av celsius? :) om man får fråga.. :)
nouw.com/sannaevin