Möte på Eltons förskola - då är tanken att han börjar

Godmorgon på er och nu var det ett tag sedan jag skrev. Det har varit fullt upp senaste tiden så därför har jag inte prioriterat bloggen. I fredags var vi på möte med Eltons förskola och sen på kvällen var jag och Tom barnfria. Mina föräldrar passade Elton så jag och Tom checkade in på hotel Bellora, gick på Hagabadet, drack drink på Toso och middag på Mr P. Så skönt med egentid för oss två.

Nu tänkte jag dock berätta lite om mötet på förskolan. Vi har ju sökt en "privat" förskola för barn med framförallt motoriska funktionsnedsättningar. Det är Bräcke diakoni som har denna förskola och det är där Elton går på miniklubben på torsdagar och vi tränar där.

Vi har sökt förskola till hösten 2020, då det är minst 1 års kötid. På mötet i fredags med förskolechefen så sa hon att Elton troligtvis får en plast Aug/Sep nästa år. Det känns så bra för den förskolan känns så rätt för Elton. Det går 14 barn på förskolan och jag tror det är ungefär lika mycket personal. De har sinnesrum, en bassäng och mycket mer.

Så nu gäller det att kontakta kommunen för att få godkänt från dem att få Elton att gå på denna förskola då den är dyrare än vanliga förskolor. Jag hoppas och tror inte detta ska vara något problem dock.

  • Elton

Gillar

Kommentarer