Minus på vågen

Idag har det varit en bra dag (och ja klockan är bara 11) Gick upp vid 8a och käkade lite frysta bananer och drack min älskade celsius. Sedan blev de en sväng till gymmet och brände bort 500 kalorier. Vägde mig dessutom i morse och vågen visade att jag hade gått ner lite. Jag var riktigt glad för jag har under senaste tiden inte haft någon skillnad på vågen. Har nog att göra med att jag bygger muskler just nu. I vintras (jan/feb) vägde jag runt 65-66 kg och idag 58,1 kg och mitt mål var 58 kg. Men nu när jag är här så vill jag bara fortsätta, mitt nästa mål är 57 kg. Får se hur det går men ska kämpa vidare.

Det är väldigt vanligt att många ger upp och inte vill kämpa vidare när de kommer till den tiden då inte mycket händer även om man sliter arslet av sig och äter nyttigt. Men fortsätt kämpa för det kommer fungera och du kommer se mer resultat. De säger bara booooom så fungerar det igen 

När det gäller att ändra sin livstil så får man hitta något som fungerar för just sig själv. Innan har jag testat olika dieter utan godis och onyttigheter helt. Men detta har inte fungerat för mig då jag tillslut sitter och mölar i mig allt onyttigt. Istället kör jag på en ätardag i veckan. Chockar kroppen samt njuter lite extra. Träningen blir så mycket bättre dagen efter samt jag klarar av att vara nyttig alla andra dagar. Så tänk på de, våga vara onyttiga då och då! 

 

Gillar

Kommentarer