Min nyårsafton

Gott nytt år godbitar! Hade ni en bra nyårsafton? Själv hade jag det väldigt mysigt och en bra dag. Morgonen började med att köra HIT på Friskis&Svettis. Satan i gatan vilket roligt men sjukt jobbigt pass, en maxpuls på 216 och i snitt 180 säger nog rätt mycket! Var full med endorfiner och drog till stan en stund efter och letade kläder men kom bara hem med småsaker, halsband och massa vinglas till kvällen. Men jag var nöjd ändå, hade en klänning hemma som jag hade beställt från Nelly. 

På kvällen fick vi besök av Fabian och Erika så åt vi middag, drack massa gott (poängtera massa! , inte bra!!) körde lite quiz, smällde raketer och så fick jag min nyårskyss av min älskling.

Nu är det ett nytt år, vaknade upp lite bakis men efter mat och massa vatten försvann det. På eftermiddagen tog jag mig in till stan för att träna lite då min motivation var på topp. Har träningsvärk i hela kroppen från igår (mer sån seg som känns överallt i alla knäppa muskler från all björngång osv igår på passet.) Fokus på passet var Axlar och lite bröst plus lite cardio, blev ca 1 tim och 30 min så var skönt efter. Sen hem och käka oxfilé, potatisgratäng och sallad, väldigt mumsigt! Nu sitter jag i soffan och har dessutom precis gjort klart mat så jag har imorgon på jobbet. Thaiwook med fullkornsbulgur!

Gillar

Kommentarer