Måste vara stark

Snart har det gått 2 månader sedan vi åkte in till akuten och vårt liv vändes upp och ner. Då varje dag bestod av tårar och man var helt förstörd. Det var många gånger jag kände att jag orkar inte. Man satt och grät så man skakade och samtidigt tänkte "vad ska man göra om man inte orkar?!". Jag har alltid tänkt att saker som detta händer de som är starka som klarar av att hantera situationen. Jag har även sagt att jag hoppas inget händer vårt barn för jag tror själv inte jag hade klarat av det. Men här står man nu! man har inget annat val än att vara stark. Det kan nu gå flera dagar utan tårar och man har lärt sig leva med hur situationen är. Man har helt enkelt inget annat val.

Det har tagit tid för mig att orka. I början grät jag på alla läkarbesök, jag kände skuld när våra familjer fick sitta med på möten och även de började gråta. Vad hade jag och Tom gjort utan våra helt underbara och fantastiska familjer, släkt och vänner. Ni ska veta hur mycket ni betyder för oss och gör att vi orkar och klarar detta tillsammans.

Det är först nu jag orkar googla lite i hopp om att finna någon användbar information som kan hjälpa Elton. Jag har under gårdagen fått mycket meddelanden på facebook och kunnat utbyta information och tankar. Jag känner att jag sakta men säkert blir starkare för att kämpa för Elton, för att se alternativa metoder som Svensk vård inte kan erbjuda. För jag vet att det är Tom och jag som måste kämpa för hans liv! Jag har innan inte orkat och läkarna har dessutom sagt till mig att inte googla. Men jag känner just nu att jag har inget annat val.

Elton, mamma och pappa älskar dig!

  • Elton

Gillar

Kommentarer