Maskin med hatkärlek!

Skyndade förut iväg till Friskis för att hinna träna lite, sen jag köpte min pulsklocka har jag fastnat massor för cardio. Varierar mest mellan löpband, crosstrainer och"trappmaskin" eller vad de är! Så idag blev det 35 min crosstrainer, 10 min "trappmaskin" och 10 min löpband. Något som jag alltid kör är intervaller eller backar då jag älskar att få hjärtat att slå lite extra. 

Trappmaskinen är en riktig hatkärlek, pulsen låg över 190 slag i minuten under dessa 10 minuter så mitt hjärta fick slå som bara den. Eftersom gymmet stängde  20 så hann jag tyvärr inte mer än detta. Ville köra lite styrka men när jag var klar så var klockan 19:50. Får ta och köra imorgon innan jobbet istället. Fast känner jag mig själv rätt blir det nog "tyvärr" cardio igen.


<

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hur lång tid tog det för dig att gå ner det du gjorde? :-) känner igen din f.d kropp, har den nu! Haha, önskar att min kropp inom en snar framtid ser ut som din! Grymt bra jobbat :-)
rosachica
rosachica,
Hej! det tog ca 3-4 månader :) och då började jag bara leva mer hälsosamt, ingen diet :)
nouw.com/rosachica
Guest
,
Kan du skriva i ett inlägg hur den pulsklockan funkar? kram
rosachica
rosachica,
aa kan försöka göra de :) , vad exakt vill du veta om den? :)
nouw.com/rosachica
Guest
,
hej! skulle inte du kunna göra ett inlägg om hur du såg ut/levde innan och vad du gjorde för att ta dig dit du är nu? I kommentaren ovan skrev du ju att du "började leva mer hälsosamt" men vad innebar det mer exakt? Skulle mer än gärna vilja utvecklas och se ut som du gör just nu och det skulle verkligen hjälpa! :)