Mammor på roadtrip

Innehåller affiliate-länkar

Denna helgen har verkligen sprungit förbi. I lördags var klockan ställd på 04:40 då jag skulle bli hämtad vid 05 av Desirée. Det var så mörkt ute och lite läskigt att åka ute på landsvägarna. Vi skulle nämligen åka till Ullared och shoppa. Då det är nära jul så vet man hur mycket folk det är på Ullared, så därför åkte vi tidigt. Vi kom fram lite efter 7 och fick bra platser på parkeringen och kunde bara gå rakt in. Det blev ett par timmar där inne och vi var helt slut efter. Desirée är gravid och jag fick jobbig smärta i mage och rygg inne på Ullared så vi var inte 100% i toppform.

Helgen har även bestått av lite plugg, träffa familjen och bara ta det lugnt. Tom har varit lite sjuk i helgen så vi har gjort vad vi orkat här hemma. Igår satt jag även och slösurfade om jag hittade något på all REA som är nu. Jag såg att de fått in en topp i min storlek som varit slutsåld innan så jag var tvungen att beställa

Vad tycker ni om toppen under? och idag blev den ännu billigare eftersom det är black week. Så den kostar inte alls mycket! Ni hittar den HÄR !

Gillar

Kommentarer